Lederne fagforening og a kasse

Lederne er en fagforening og a-kasse, som er specifikt rettet mod ledere i danske virksomheder. Hvis man har ledelse som kerneområde i sit arbejdsliv, kan man blive medlem af Lederne og nyde godt af de mange fordele, som organisationen tilbyder. Med mere end 130.000 medlemmer og 19 afdelinger fordelt over hele landet er Lederne Danmarks største fagforening for ledere.

Lerderne fagforening
Fagforening

197 kr./md.

A kasse

480 kr./md.

Åben for Ledere

Lønsikring er muligt

Besøg fagforening

Reklamelink


Den eneste faglige organisation for ledere | God til selvstændige | Juridisk rådgivning

Lederne fagforening

Som medlem af Lederne får man adgang til fagspecifik coaching, der kan hjælpe en med alt fra kontraktforhandlinger til krav til arbejdsmiljøet. Derudover kan man få juridisk og mentalt støtte, hvis man f.eks. bliver indsat i et stressende arbejdsmiljø eller en tvist får et retsligt efterspil.

Lederne a kasse

Lederne tilbyder både en fagforening og a-kasse, og medlemskabet kan være en stor fordel for ens karriere som leder. Organisationen specialiserer sig i rådgivning til ledere og tilbyder hjælp inden for juridisk rådgivning, lønrådgivning, uddannelsesrådgivning, sparring med professionelle omkring jobsamtale og karriereforløb samt andre problemområder, man kan støde på som leder.

Derfor skal du overveje Lederne

Essensen af Lederne er, at man som medlem ikke står alene og har en partner uden for virksomheden, som man løbende kan sparre med. Lederne kan hjælpe en med at udvikle ens ledelse og karriere og skabe større arbejdsglæde og trivsel på jobbet.